torsdag 4 november 2010

Kass på att uppdatera..

Har alltid varit dålig på att uppdaterna mina bloggar när jag haft nån men här kommer ett inlägg ialf=)
Kattungarna blir 14v i morgon och två av dem har flyttat. Halfway och Boom har ju sålts till samma tjej och de kände redan sig som hemma när de kom till sitt nya hem. De gick på lådan och käkade samma kväll. Och Boom somnade på den nya mattens mage. =) Precis som hon brukade göra på mig. Det är väldigt tomt efter dem med bara en terrorist kvar här hemma.
Som dessutom har bytt kön. I Gotta Feeling är ingen pojk utan en tös men jag är nog gladare för detta då hon alltid legat i övre skalan på vikten för en hane o det tyder ju på att hon blir en stor hona en dag =) Tyckte ju mig se små kulor på henne som nyfödd o sedan har jag bara förutsatt att jag såg rätt o då hon har mycket päls har det inte varit lätt att kolla henne i baken heller o sedan ser hon ju ut som en hane o inte en hona =) Men som sagt är bara glad. Så hon är fortfarande till salu om någon är intresserad.
Bilder kan jag inte heller lägga ut då minnes kortet till kameran är sönder och jag vet inte om det beror på kameran eller minneskortet ännu. Min kamera är ju inget att hänga i granen så jag skall köpa en ny helt enkelt. Men då jag skall på utställning i helgen så blir det inte förrens nästa helg som jag skall göra detta.
Bilder på de flickorna som jag sålt hoppas jag att få några av deras nya matte framöver.
Utställningen i helgen är i GBG och jag hade fått något hjärnsläpp så jag hade bara anmält till på lördagen men det skall väl fungera ialf. Det är bara Feztiz som skall iväg och jag åker med Jessica o hennes man ner o hem. Det skall bli riktigt kul =)
Så i morgon blir det kattbad och då jag hade slut på många så fyllde jag på förrådet igår på pälsvårdkuren jag var på. Tack Nerk och Hund & Kattspecialisten för den, man behöver alltid repetera sina kunskaper och få nya tips. Jag har ju lite problem med LykkeLi då hon är väldigt aggresiv när det gäller att kamma henne. Hon bits och det rejält med. Så hon har fått några tovor mellan frambenen och på halsen. Men jag köpte en liten klipppmaskin med så hennes utställnings karriär får vänta helt enkelt. Måste få henne att acceptera att bli kammad och fixad innan jag kan låta henne få full päls, annars kommer jag få raka ner hela henne igen. Försökte klippa henne förut men jag måste få hjälp att hålla henne då hon blev rabiat igen. Men jag fick klippt hennes kinder och under hakan ialf. Lite mer träning så kommer hon nog att bli mer van vid att bli kammad och mindre rabiat.
Ja så det är det som händer här hemma just nu och jag lovar att jag skall försöka att skriva här lite oftare. =)

*kramar* Madeleine och katterna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar