söndag 22 augusti 2010

Sötare kan man inte bli!

Jag är så fruktansvärt charmad utav Meet Me Halfway då hon spinner o spinner =) När hon är vaken kommer hon pinnande o skall gosa =) Inte kan man väl bli sötare än så *ler*
Det är hon som äter bäst med både köttfärs och välling går i henne medans hennes syskon ännu ratar vällingen. Så otroligt söta är de allihopa och svansarna står rätt upp på dem =)
Storebror Fengari kan nästan inte hålla sig o han vill verkligen umgås med de små och han har fångat in nån av dem ibland o så ligger han där o tvättar dem. Mindre uppskattat av de små då de bara vill bli ompysslade av mamma ännu =)
Fyller år i morgon, skall inte fira det något speciellt men jag skall laga super god lasange och baka en choklad kaka ialf =) Sedan får jag besök med o det är oxå trevligt.
Från o med denna veckan så släpper jag in fler som vill titta på de små eller bara hälsa på. Det e bara att höra av sig =)
*kramar* Madeleine o de små

1 kommentar:

  1. Ajdå, vad det gör ont i hjärtat när man ser de sötingarna på bilderna. :) Lycka till när folket kommer förbi och tittar på sötingarna. Kul och ha setts idag. Sköt om er. Mvh Jessica

    SvaraRadera